ONS VERHAAL

De realisatie van de knaek.box is een prachtig verhaal, al was de aanleiding wat minder. De studenten misten in de lockdown Knaek, en wij jullie ook. De vier gezichten met wie we op het hoofdkantoor zitten begonnen op een gegeven moment ook wel te vervelen. We wilden weer onder de studenten zijn.

Het begin

Je 2e biertje gratis, je 2e burger gratis, de 2e persoon gratis knippen, overal was Knaek onder de student te vinden. In de ene stad was het aanbod nog beter dan in de andere. Ging je de stad in, dan ging je met Knaek. Totdat je op een gegeven moment niet meer de stad in kon. In hoogtij corona dagen zat je namelijk hoogstwaarschijnlijk thuis. Tuurlijk, alle online kortingen werkten nog, maar voor de rest vroeg je je vast af: wat moet ik met mijn Knaek in de lockdown?

Het proces

Ondanks dit hebben jij en talloze andere studenten ervoor gekozen om toch lid te blijven van Knaek. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. En kansen laten wij niet onbenut. Als studenten niet naar de partners van Knaek kunnen komen, dan komen wij maar naar de studenten toe. Zo ontstond het idee van de knaek.box. En dan meteen 25.000 stuks. Hoe maak je die waardevol, hoe vul je 25.000 dozen en hoe krijg je die bij de student? Door middel van vele brainstormsessies, het sluiten van deals, flinke staaltjes omdenken en waanzinnige hulp van onze vrienden van Inclusief Groep, is het ons na maanden zwoegen eindelijk gelukt.

Het resultaat

Bedenkend dat we alles in Nederland en Vlaanderen in essentie met 4 fulltimers doen, mogen we beretrots zijn dat dit naast onze reguliere werkzaamheden tot stand is gekomen. Het resultaat mag er ook echt zijn: in je knaek.box zitten 19 items van ’s Nederlands interessantste en relevantste merken voor studenten. En jij, als betalend lid van Knaek, kon de knaek.box natuurlijk als eerste gratis aanvragen en ophalen.