ONZE PARTNERS

Knaek

Spellen met dobbels zijn altijd een succes op ieder feestje, dus deze dobbelstenen komen vast en zeker goed van pas. Bovendien ontvang je een persoonlijke boodschap van ons aan jou. Vorig jaar kon je niet genieten zoals een student zou moeten kunnen, dus deze box is gewijd aan jou als Knaeker. Het geluk van Knaek mag je bovendien delen met 2 vrienden door middel van het bijgevoegde linkje.

Bezoek Site

123inkt

Ouderwets gezellig een (drank)spelletje doen? Met het 123inkt kaartspel op zak heb jij altijd een troef achter de hand. Zet ‘m in als joker om een saaie avond te veranderen in een spannende strijd. Daag je vrienden of studiegenoten uit tijdens een potje eenentwintigen of laat je beste pokerface zien. Geen zorgen als je biertje omvalt, dankzij de gladde coating kunnen deze kaarten wel wat hebben. Grote kans dat dit spel jouw hele studietijd meegaat!

Inspiratie nodig? Met dit standaard kaartendek speel je onder andere: pesten, bussen, kingsen, (strip)poker, eenentwintigen, jokeren, hartenjagen, solitaire, ezelen, rikken, liegen, toepen en nog veel meer.

Bezoek Site

Bavaria

Zo. Onze nieuwe Bavaria 0.0%

Na..

  • het proeven van 293 0.0% bieren van over de hele wereld,
  • 5 jaar lang onderzoek, sleutelen en perfectioneren..
  • de aanschaf van een spiksplinternieuwe, hypermoderne brouwinstallatie
  • de finetuning van het perfect 0.0 bierrecept

Hebben we met de nieuwe Bavaria 0.0% een JUWEELTJE in handen!

Bezoek Site

Coca Cola

Coca-Cola zero sugar heeft een nieuwe smaak en verpakking! Omdat we je altijd de beste smaak willen bieden, maakte we een suikervrije Coca‑Cola die nog dichter bij de smaak ligt van de Coca‑Cola original taste. We vragen je de nieuwe Coca‑Cola zero sugar te proeven en willen van je weten: is dit de beste Coca‑Cola ooit?

Bezoek Site

Croky

ALSJEBLIEFT! Croky chips met de smaak van je favoriete sausjes! Misschien wel de beste uitvinding ever (na het academisch kwartiertje en pintjes voor één euro dan) 😊 😊 Proef onze Croky chips & ga voor 100% plezier tijdens jouw welverdiende blokpauze of een gezellige avond met je vrienden op kot. Geniet nu van onze intense smaken en heerlijk krokante bite, want Croky chips, dat zijn smaken die blijven smaken.

Bezoek Site

Eventsbakery

Paintball is een realistische strijd dat zorgt voor onvergetelijke momenten. Op onze vele paintballvelden is er veel ruimte om te duiken, rennen en schuilen. Op het paintballveld liggen talloze objecten klaar waar je dekking kunt zoeken en tactisch je tegenstander kunt flanken. Klim in een uitkijkpost om je teamleden dekking te geven of tijger door enorme rioolbuizen om je tegenstanders te verassen. Of het nou sneeuwt of hagelt, paintballen kun je het hele jaar door! Maak je in ieder geval klaar voor een onvergetelijk potje paintball!

Bezoek Site

Hero

Hero breakfast is een heerlijk krokant gebakken haverreep met natuurlijke honing. Hero Breakfast is gemaakt van haver en daardoor een bron van vezels, goed om je dag mee te starten of als tussendoortje.

Bezoek Site

Hertog Jan

Een 0.0 voor bierliefhebbers.

Onze liefde voor bier gaat heel ver en daarom nemen we alleen met het beste genoegen. Hertog Jan 0.0% is gebrouwen met dezelfde ingredienten als onze Pilsener. Uitgebalanceerd in smaak en met een licht bittertje. Fruitg en heerlijk verfrissend. Een 0.0 gebrouwen Uit Liefde voor Bier.

De nieuwe Hertog Jan 0.0% wordt erkend als een ‘bierige’ 0.0 met een mooie balans tussen fruitig en hoppig. De herkenbare Hertog Jan Pils smaak (fruitig, hoppig, licht bittertje) proef je ook in de nieuwe 0.0. Vergeleken met de vorige 0.0 is deze een stuk minder zoet en bevat bovendien veel minder calorieën. Kortom een 0.0 waar je meer van wil drinken.

Bezoek Site

Kikkoman

Natuurlijk gebrouwen sojasaus geproduceerd in Nederland.

Bezoek Site

Lipton

Lipton Ice Tea Green is een heerlijk verfrissende ijsthee op basis van groene thee. De ijsthee is fris en licht en verrassend laag in suiker. Deze frisdrank is het allerlekkerste om ijskoud met een leuk gezelschap op te drinken. Alle Lipton Ice Tea is 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. Het 150ml blik is een handige verpakking om onderweg van een verfrissende Lipton Green te genieten. Taste green, feel good!

Bezoek Site

Napoleon

NAPOLEON KOGELS!

Het snoepje waar je lekker lang van geniet! De Napoleon kogels zijn ambachtelijk gemaakte snoepjes, om lekker lang van te genieten, met een verrassend poeder in de kern. Omdat ze individueel verpakt zijn kan je ze uitdelen of natuurlijk zelf van genieten! Er zitten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen in. Alle varianten zijn glutenvrij en vegan en de Napoleon Citroen, Fruitmix en Framboos zijn halal. Naast diverse fruitsmaken, zijn er ook Napoleon kogels Drop en Zwartwit en tegenwoordig ook heerlijke DUO smaken, drop met fruit-combinaties en de Sunny en Cozy Mix met verrassende smaken als Ananas-Kokos of Appel-Kaneel.

Bezoek Site

Sportlife

Een scherpe geest is een must om te kunnen vlammen. De nieuwe Sportlife Boost Focus bevat vitamine B3 en B6. Deze vitamines stimuleren het concentratievermogen en ondersteunen de leerprestaties. No worries als je gestrest bent voor je tentamen of een lange dag met colleges hebt! En dat met dezelfde unexpected freshness die je van Sportlife kent. Focus!

Bezoek Site

Swapfiets

Swapfiets x student life

Samen openen we een nieuwe wereld.
Voor een vast bedrag per maand krijg je een fiets en wij zorgen dat deze altijd werkt. Dit is inclusief diefstal verzekering & ingebouwd dubbel slot.

Werk samen met Swapfiets om rond te fietsen zonder zorgen!

Bezoek Site